Συσκευασία

Επιλογές Συσκευασίας
Επιλογές Συσκευασίας
Επιλογές Συσκευασίας
Επιλογές Συσκευασίας
Επιλογές Συσκευασίας

Ανάλογα με τον κλάδο και το προφίλ του εκάστοτε πελάτη, η εταιρεία μπορεί να προσαρμοστεί στις καταλληλότερες επιλογές συσκευασίας.

  • Για χονδρέμπορους τροφίμων και ποτών, βιομηχανίες – Χάρτινες σακούλες υπερ-χονδρικής, χαρτοκιβώτια με συσκευασίες ιδιωτικής ετικέτας που πληρούν τις προδιαγραφές της εκάστοτε αγοράς στη χώρα τους. Το τυπικό βάρος των χάρτινων σακουλιών είναι 9, 10, 12, 20 κιλά, ενώ τα χαρτοκιβώτια έχουν 24, 35, 50 ή 100 συσκευασίες έκαστος.
  • Για εταιρείες απόσταξης – Χάρτινες σακούλες υπερ-χονδρικής, χαρτοκιβώτια ή συσκευασίες big bag με ή χωρίς ιδιωτική ετικέτα.
  • Για delicatessen, e-shops, horeca – Συσκευασίες λιανικής ή horeca όπως doypack, διάφανο σακουλάκι PP, πλαστικό ή γυάλινο βάζο κτλ., με ετικέτα της Messinian Hub ή ιδιωτική ετικέτα. Οι διαστάσεις των συσκευασιών ποικίλουν και σχετίζονται με τα επιθυμητό καθαρό βάρος όπως 20, 40, 60, 100, 200, 1000 γραμμαρίων κτλ.

Κανονισμοί

Η συμμόρφωση της εταιρείας με τις παγκόσμιες ρυθμιστικές απαιτήσεις εκτιμάται ιδιαίτερα από τους πελάτες μας. Οι ετικέτες, τα υλικά συσκευασίας και οι συνθήκες αποθήκευσης ακολουθούν επ’ακριβώς τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς καθώς και όλες τις τροποποιήσεις αυτών.

Ρωτήστε μας!

Για παραγγελίες και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητά μας, παρακαλούμε στείλτε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.